Samsung Toplotne pumpe – AEX160EDGHA

Samsungovi klima uređaji prepoznati su kao vodeći svjetski proizvodi, a zbog svojeg su zadivljujućeg dizajna i naprednih performansi dobili svjetska priznanja. Novi Samsungovi klima uređaji s naprednom digitalnom inverterskom tehnologijom hlade vas brže nego ikad prije.

Brzo je hlađenje krajnja korist Samsungovih klima uređaja, a to je glavna prednost svih modela u ovom spektru. Hlađenje je znatno poboljšano uz pomoć POWERboost tehnologijeTM i prvog osmopolnog inverterskog motora na svijetu, koji se upotrebljava u naprednoj digitalnoj inverterskoj tehnologiji, a na svjetskom će se tržištu pojaviti 2016.

Novi osmopolni inverter ključna je tehnologija Samsungove digitalne inverterske tehnologije. Samsung prvi na svijetu koristi osmopolni umjesto četveropolnog motora u kompresoru vanjske jedinice, što dovodi do smanjenja promjena zakretnog momenta. Time se omogućuje učinkovitiji rad s manje vibracija i buke, a time i do bržeg hlađenja. Također se smanjuje potrošnja energije.

Vanjska je jedinica opremljena grijačem kućišta koji sprečava leđenje, a ima i ispusni otvor za poboljšano ispuštanje otopljene vode. Vaš će klima uređaj dobro grijati bez zaleđivanja čak i na –25°C.

Način brzoga grijanja brzo širi topli zrak u svaki kutak vaše prostorije. Zahvaljujući jedinstvenoj trokutastoj arhitekturi, prostor se brzo grije, a željena se temperatura postiže brže nego uporabom standardnih modela.

Dodatne informacije

Brand

Energetski razred

Funkcije

EHS Split je najnovije dostignuće na području ekonomičnog grijanja koje nudi znatno smanjenje komunalnih računa. To je sustav zrak-voda dizajniran i proizveden da udovolji modernim zahtjevima što je učinkovitije moguće. Zrak izvan zgrade uvlači se unutra i koristi se za zagrijavanje radnih prostora i zaliha vode.

Ravnomjerno cirkulira i rashlađuje svaki kut
Za razliku od četverosmjernih kasetnih klimatizacijskih uređaja koji stvaraju područja neravnomjernog protoka zraka koje hladni zrak ne može doseći*, kružni izlaz ispuhuje zrak u svim smjerovima, tako da je svaki kutak prostorije identične temperature**.

Za ugodnu rashlađenost
Dizajn koji ne uključuje lopatice ravnomjerno raspoređuje hladni zrak oko prostorije, osiguravajući ugodnu rashlađenost bez osjećaja hladnog propuha**. Budući da nema lopatica koje bi blokirale protok zraka, ispuhuje 25 % više zraka* i širi ga dalje.

Kružni dizajn savršeno pristaje svugdje
Svojim se inovativnim kružnim dizajnom uklapa u razne interijere. Svojim minimalističkim, modernim stilom postiže sofisticiran izgled, a kružni oblik daje mu izuzetnu dopadljivost.

Širi više zraka na više načina
Inovativni ventilator omogućava ispuhivanje zraka pod mnogo manjim kutovima. Stvara područje niskog tlaka oko izlaza, tako da hladni zrak izlazi paralelno sa stropom i raspoređuje se preko šireg područja.
Širi više zraka na više načina

Jednostavnije i intuitivnije upravljanje
Smjer ispuhivanja zraka možete provjeriti intuitivnim upravljanjem radnim značajkama. Gumb i regulator bežičnog daljinskog upravljača* omogućavaju usmjeravanje zraka na zabavan način, a kružni LED zaslon prikazuje smjer ispuhivanja.

Performanse
Energetska učinkovitost
EER (Hlađenje, Btu/W)
2,7 W/W
EER (grijanje, W/W)
4,3 W/W

Kapacitet (hlađenje)

17,4 kW

Kapacitet (grijanje)

16 kW

Zvučni pritisak (visok/nizak)

53 dBA (H)

Podaci o struji

Izvor napajanja

Φ/V/Hz

3 / 380 – 415 V / 50 Hz

Ulaz napajanjaHlađenje

6.000 W

Grijanje

3.720 W

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJA

Fizičke karakteristike

Dimenzije

Neto dimenzije (ŠxVxD)

940 × 1.210 × 330 mm

Bruto dimenzije (Š×V×D)

995 x 1.338 x 426 mm

Težina

Bruto težina

108,6 kg

Neto težina

98,6 kg

Tehničke informacije

Rashladni Tip

R410a